Medlemsföretag

Här finner du alla föreningens företag i alfabetisk ordning.

Företag

 • Digitalist
  En kreativ digital byrå som utvecklar webbplatser och system med öppna teknologier och agila metoder. Läs mer »
  En kreativ digital byrå som utvecklar webbplatser och system med öppna teknologier och agila metoder.
 • Forefront Consulting Group
  Forefront är ett Management- och IT-konsultbolag med 270 anställda. Forefront möjliggör skapande och innovation av affärsmodeller genom design och ... Läs mer »

  Forefront är ett Management- och IT-konsultbolag med 270 anställda.
  Forefront möjliggör skapande och innovation av affärsmodeller genom design och implementation av flexibla, integrerade affär- och systemarkitekturer anpassade för globala och föränderliga marknader.
  Vi finns i Sverige representerade i Sundsvall, Stockholm, Malmö, Halmstad och Göteborg.

 • imCode Partner AB
  imCode Partner AB grundades 1998 och har sedan dess arbetat med utveckling av CMS-relaterad programvara, i första hand mot offentlig sektor. Vi har... Läs mer »

  imCode Partner AB grundades 1998 och har sedan dess arbetat med utveckling av CMS-relaterad programvara, i första hand mot offentlig sektor. Vi har flest kunder inom offentlig förvaltning, där våra system sammanlagt levererar ca 100 miljoner sidvisningar om året. Vi tror på öppenhet, att växa i takt med organisationens behov. Och vi vet att en leverantör måste tala kundens språk. Vi är experter på att skapa tjänster som kommunicerar och effektiviserar. Det är därför vi arbetar med öppen källkod.

 • Kafit AB
  När vi går in i er organisation som IT-chef, systemadministratör eller supporttekniker ger vi råd och levererar produkter och tjänster med er säker... Läs mer »
  När vi går in i er organisation som IT-chef, systemadministratör eller supporttekniker ger vi råd och levererar produkter och tjänster med er säkerhet i fokus. Oavsett längd och omfattning på våra uppdrag så levererar vi med hög kvalitét och transparens.
 • MSC Solutions
  MSC Solutions tillhandahåller högkvalitativa IT tjänster och lösningar med tydlig kundnytta. Vi är specialister inom komplexa integrationsprojekt, ... Läs mer »

  MSC Solutions tillhandahåller högkvalitativa IT tjänster och lösningar med tydlig kundnytta. Vi är specialister inom komplexa integrationsprojekt, Open Source, virtualisering, datasäkerhetshantering och tjänsteorienterad infrastruktur och molntjänster. MSC Solutions har specialistkunskaper inom projektledning, arkitektur, krav, systemutveckling, test och systemförvaltning.

   

 • PrimeKey Solutions AB
  PrimeKey Solutions AB erbjuder lösningar - baserade på öppen källkod - med fokus på två områden: PKI-infrastruktur och signeringstjänster. Vi utvec... Läs mer »
  PrimeKey Solutions AB erbjuder lösningar - baserade på öppen källkod - med fokus på två områden: PKI-infrastruktur och signeringstjänster. Vi utvecklar de världsledande produkterna EJBCA och SignServer, vilka används över hela världen för både större och mindre PKI-implementationer: för autentisering, digitala signaturer, VPN, elektroniska pass och id, etc. PrimeKey erbjuder: - Support för EJBCA och SignServer - Integration - Utveckling av PKI och signeringslösningar baserade på EJBCA och SignServer.
 • Red Hat AB
  Red Hat är världsledande leverantör av öppna källkodslösningar med huvudkontor i Raleigh, NC, USA och fler än 65 kontor världen över. CIO:er har i ... Läs mer »
  Red Hat är världsledande leverantör av öppna källkodslösningar med huvudkontor i Raleigh, NC, USA och fler än 65 kontor världen över. CIO:er har i fyra år i rad rankat Red Hat som nummer ett vad gäller värdeskapande företagslösningar i undersökningen CIO Insight Magazine Vendor Value. Red Hat levererar högkvalitativ och prisvärd teknik i form av sin operativsystemplattform Red Hat Enterprise Linux samt lösningar för applikationer, tjänster och SOA (Service Oriented Architecture), bland annat JBoss Enterprise Middleware Suite. Red Hat erbjuder också support, utbildning och konsulttjänster till sina kunder världen över.
 • RedBridge AB
  Att stödja våra kunders beslutsprocesser med hjälp av paketerade analys- och konsulttjänster är en viktig del i RedBridges totala erbjudande. Vi le... Läs mer »
  Att stödja våra kunders beslutsprocesser med hjälp av paketerade analys- och konsulttjänster är en viktig del i RedBridges totala erbjudande. Vi levererar färdiga koncept runt design och analys inom de flesta infrastrukturella områden. Våra färdiga konceptuella lösningar anpassas för att passa just din unika miljö och dina behov. RedBridge har paketerade lösningar från ax till limpa med tidiga analyser och workshops för att ta fram ett nuläge och målbild samt beskrivning av resan dit till fullständiga prototyper/koncept på installationer och tekniska lösningar.
 • Redpill Linpro AB
  Redpill Linpro är Nordens ledande totalleverantör av produkter och tjänster baserade på Open Source, och bland våra 180 medarbetare finns några av ... Läs mer »
  Redpill Linpro är Nordens ledande totalleverantör av produkter och tjänster baserade på Open Source, och bland våra 180 medarbetare finns några av marknadens främsta experter inom sina specialområden
 • Scania
  Scania har skräddarsydda lösningar för olika användningsområden som hjälper transportföretag att öka effektiviteten och prestandan och samtidigt mi... Läs mer »

  Scania har skräddarsydda lösningar för olika användningsområden som hjälper transportföretag att öka effektiviteten och prestandan och samtidigt minska miljöpåverkan. Egentligen handlar allt bara om att hjälpa kunderna att förbättra sin lönsamhet.

 • South Pole AB
  South Pole är leverantör av Linuxbaserade serverlösningar. South Poles affärsidé är att hjälpa kunder att dra nytta av kostnadsfördelarna med Linux... Läs mer »
  South Pole är leverantör av Linuxbaserade serverlösningar. South Poles affärsidé är att hjälpa kunder att dra nytta av kostnadsfördelarna med Linux genom att erbjuda produkter, tjänster och lösningar baserade på standardservrar och fri programvara. Utöver ovanstående så är även finns även några av sveriges ledande utvecklare inom Linux och inbyggda system knutna till South Pole. Mer information om South Pole finns på http://www.southpole.se/

Föreningen Leverantörer av Öppen Programvara i Sverige

Kansli:
SINF - Svensk Industriförening
Fleminggatan 7, Box 22307, S-104 22 Stockholm

Handläggare: Elina Wikström
E-post: elina.wikstrom@sinf.se
Telefon: 0708-56 99 53